Breng een grote pan met water aan de kook om de spaghetti in te koken. Kook de spaghetti volgens instructies op de verpakking en giet deze af.
Doe de tomatenblokjes, tomatenpuree, water en macaroni / spaghetti kruidenmix in een hapjespan en meng op laag vuur.
Snijd de paprika in 4-en, verwijder de kern en pitjes en was de paprika. Snijd de paprika vervolgens in kleine stukjes.
Doe 1 eetlepel olijfolie in een wokpan en bak de paprika op halfhoog vuur.
Boen ondertussen de champignons schoon en snijd ze in 4-en (grotere champignons in 6-en).
Doe de gebakken paprika bij de tomatensaus in de hapjespan.
Doe 1 eetlepel olijfolie in de wokpan en bak de champignons op halfhoog vuur.
Was ondertussen de wortels, snijd de uiteinden eraf en snijd de wortels in de lengte doormidden en vervolgens in halve rondjes.
Doe de gebakken champignons in de hapjespan.
Doe 1 eetlepel olijfolie in de wokpan en bak de wortels op halfhoog vuur.
Doe de gebakken wortels in de hapjespan.
Bak de vegan gehakt volgens instructies op de verpakking in 1 eetlepel olijfolie.
Serveer de spaghetti met daarop het mengsel van groenten en gehakt in een kom.
Garneer met edelgistvlokken naar wens.