5 jaar Dieetlust en nieuw kantoor

Hoera! 5 jaar Dieetlust en nieuw kantoor

Juli 2022 is alweer voorbij, en wat een maand zeg! 
De maand waarin Dieetlust precies 5 jaar bestond 🥳

In 2010 ben ik afgestudeerd en direct als diëtist in loondienst gaan werken. 5 jaar geleden besloot ik om echt mijn eigen diëtistenpraktijk te starten. Een keuze waar ik nog altijd superblij mee ben en trots op ben wat ik allemaal al bereikt heb. Ik ben mij helemaal gaan richten op vegan 🌱 & FODMAP 💩 dieetadvies.
Juli 2022 was ook de maand waarin ik de sleutel 🔑 kreeg van mijn nieuwe kantoor op de Wilhelminalaan 2a in Hoorn (waar ik al deels zat). We zijn meteen begonnen met klussen en alles klaarmaken. Daardoor heb ik in diezelfde maand al mensen op deze prachtige locatie kunnen ontvangen! Dat was me natuurlijk nooit gelukt zonder mijn klusmannen 🛠 (mijn schoonvader en mijn man).
Nu ik mijn eigen kantoor op de Wilhelminalaan heb, betekent dit ook dat ik gestopt ben op mijn andere locatie op de Lepelaar (waar ik ook deels zat en met veel plezier heb gewerkt). Maar ik heb nu echt mijn eigen stek.
Voor de mensen die ik d.m.v. videoconsulten 👩‍💻 begeleid, verandert hooguit mijn achtergrond 😛
Ik ben benieuwd wat de komende 5 jaar mij gaat brengen. Tot ziens allemaal in mijn nieuwe kantoor! 😃
Illustratie van een koe met kalfje in een weide.
× Whatsapp je vraag