Glutenvrij brood

Sommige mensen eten glutenvrij brood vanwege hun dieet. Ze volgen bijvoorbeeld een glutenvrij dieet. Dit doen zij niet om af te vallen, maar omdat ze bijvoorbeeld coeliakie of glutensensitiviteit hebben. Gluten is een eiwit in tarwe dat zorgt voor een luchtige structuur. Glutenvrij brood is daarom vaak compacter en heeft een andere smaak.

Zij kunnen dus niet ‘gewoon’ brood kopen maar moeten er echt op letten dat ze glutenvrij brood kopen. Dit brood mag dan ook niet in aanraking zijn gekomen met glutenbevattende producten. Daardoor is de keuze flink beperkter.

Na veel goede verhalen te hebben gehoord over “Bakker Leo” besloot ik om dit brood zelf eens te proeven. Bakker Leo heeft een groot assortiment aan glutenvrije broden, maar ook glutenvrije muffins en glutenvrije cake zitten in het assortiment! Erg makkelijk is dat je deze glutenvrije producten gewoon online kunt bestellen. Dit heb ik dus gedaan.
Toen de doos binnenkwam werd ik al meteen blij van hoe netjes en verzorgd het eruit zag en hoe lekker het rook! Echt de geur van vers brood. Ik heb verschillende broodsoorten geproefd. Natuurlijk smaakt het niet hetzelfde als glutenbevattende broden, maar ik vind het persoonlijk de beste glutenvrije broden qua smaak en structuur!
Daarom deel ik ook graag mijn ervaring met jullie. Via deze link komt u bij de glutenvrije webshop van Bakker Leo.

Voor cliënten van Dieetlust heb ik een kortingscode van 10% kunnen regelen. Ben je cliënt van Dieetlust en wil je hier graag gebruik van maken? Stuur me dan even een berichtje.

Dieet smakelijk!